Operation Mindfall

I samarbeid med Cluetivity i Berlin kan vi endelig tilby Operation Mindfall i Oslo. Vi kombinerer AR-teknologi og geolokasjonsteknoligi for å skape en virkelig unik spillopplevelse utendørs. Dette er en blandig av «Escaperoom» og GPS-skattejakt i Oslo’s gater. Samarbeid er nøkkelen til suksess! Kun ca 50% klarer å fullføre spillet, er dere dyktige nok?

OPPDRAGET

En terrororganisasjon kjent som Spider Tech har utviklet et virus som infiserer den menneskelige hjernen og gir organisasjonen full kontroll over offerets sinn. Du og ditt team har 2 timer på å finne, samt lage motgiften som stopper viruset. Dere må også hacke dere inn i hovedserveren til Spider Tech for å stoppe utsendelsen.

Hva dere kan forvente

Et bredt spekter av oppgaver og utfordringer. Ingen i Norge har tidligere tilbydt et såpass høyteknologisk spill. Dere vil få utdelt en iPad som loser dere igjennom hele oppdraget. En koffert full av diverse utstyr og en digital agent som hjelper dere om/når dere står fast. Dere vil få oppleve Oslo på en helt ny måte og mulig lære noe nytt om byen.