TRYKK HER FOR TEKNISK INFORMASJON

E-Go Titanium mover er markedets mest solide mover for vogner opp til 2.250Kg med enkel aksel, 3500 kilo med dobbelaksel. 5 års Norsk garanti! I Storbritannia er det langt mer utbredt å installere mover på campingvogner, og med Titanium`s kvalitet har denne blitt en av de mest populære alternativene. E-Go Titanium er en robust mover som tåler norsk klima. Den produseres på Purple Lines egen fabrikk, og er utviklet i England.

Trykk på bildet under for teknisk informasjon:

INFORMASJON OM MONTERING

Om du ønsker montering og ikke finner et monteringssted i nærheten så ta gjerne kontakt med oss. Vi er stadig i kontakt med bedrifter som kan hjelpe oss og om vi ikke har en i nærheten av der du bor enda så kan det hende vi finner en montør. Vi har og muligheten til å komme der vogna er for montering, dette tilbudet er foreløpig begrenset til Østlandet.

Generelt kan man si at montering for 1 aksel kommer på 4990,- inkl mva. Om du skal montere på dobbelaksel så gjør vi dette for 8490,- ink mva. Har du ikke batteri i vognen kan vi hjelpe deg med det også.

SPØRSMÅL OG SVAR

Vil denne moveren passe vognen min?

Vi har enda til gode å høre om en vogn denne ikke passer til. Vogner med en standard ramme solgt i Norge passer til denne moveren. Er du usikker så ta kontakt med campingmover.no så skal vi hjelpe deg med å finne ut om den passer. Det ligger og tegninger over moveren og kravene den har for å bli montert om du vil sjekke dette selv.

Hvilken garanti har jeg på denne moveren?

Titanium har 5 års Norgesgaranti, campingmover.no er din trygghet for fremtidige reklamasjoner, kunnskap og ikke minst deletilgang, dette gjelder selv om du installerer utstyret selv. 

Hvorfor skal jeg kjøpe denne moveren?

Prisen for utstyret sett i forhold til kvalitet, styrke og effekt på motorene er svært lav. Når man kjøper mover så er det viktig å ikke kjøpe mover akkurat er stor nok, men kjøpe rikelig stor nok mover så man har rikelig med krefter til uforutsette situasjoner.

Kan jeg montere dette selv?

Ja, de fleste normalt hendige har ikke noe problem med å få montert dette selv. Om du ønsker montering så får du hjelp av oss til å finne et sted du kan dra til. Vi får stadig flere monteringssteder i Norge.

Må jeg da drift på alle 4 hjul hvis jeg har boggievogn?

Nei, det må du ikke. Alt kommer an på hvor tung vognen din er normalt lastet, hva skal du bruke moveren til, og hva du krever av manøvreringen. Skal du bare flytte vognen rett frem eller slakke svinger kommer du langt med drift på 2 hjul på mange vogner. Skal du derimot opp bakker, snu den på fem-øringen, glatte partier og kanskje myke vinterdekk i tillegg så må du vurdere drift på alle 4 hjul. Men det er ingenting i veien for at du kan begynne med drift på 2 hjul, og utvide med drift på alle 4 hjul da e-Go Titanium kan utvides til 4WD etter ønske.

Hvor stort batteri trenger jeg?

Generelt anbefales minimum 1x75Ah batteri installert på en installasjon med drift på 1 aksel. Vi anbefaler 100-110 Ah for lengst rekkevidde. Du må vurdere hva du skal bruke moveren til for å vite hva slags batteri du skal sette inn. I en dobbel installasjon har vi testet en Fendt 650 med 105 Ah batteri til ca 10-15 minutter kjøring i noe ulendt terreng med mye finmanøvrering.

Hvor mye strøm trekker de?

Moverene trekker 25 amp i snitt med drift på 2 hjul, men strømtrekket varierer i forhold til belastningen. De trekker max 76 ampere ved full last for 2 motorer.

Hvor mye veier dette?

De fleste produsenter oppgir vekten på motorene i installasjonen, og de er i Titaniums tilfelle ca 23 Kilo. Hele installasjonen veier ca 35 kilo.

Er de utstyrt med soft-start?

Ja, det er de. Manøvrering er en lek, og om man slipper knappen eller hjernen mister kontakten med fjernkontrollen stopper vognen momentant. Dette for at vognen skal være sikrest mulig når utstyret er montert.

Er det elektrisk innkobling?

Nei, det har de ikke da dette både veier mer og tar lengre til å koble til. Det er manuell innkobling på ene siden av vognen, og man bruker et medfølgende håndtak for å koble de inn ved å dreie et håndtak 180 grader. Når man legger det inn på ene siden legger man inn driften på begge sider samtidig. Dette er ansett som mer pålitelig og vesentlig raskere enn elektrisk innkobling. Og ikke trekker det strøm heller.

Hvor bratte bakker kan jeg kjøre vognen min i?

Det er vanskelig å definere da det kommer an på hva slags dekk du har, underlaget vognen kjører på, vekten i øyeblikket, 2 eller 4 hjuls drift og hvor bra batteri du har. Generelt kan man si følgende:

1500 kilo i 25% stigning med drift på 1 aksel

2500 Kilo i 20% stigning med drift på 2 aksler

Hvor fort går vognen med dette installert?

Den beveger seg i en hastighet på ca 12cm i sekundet. Man har dermed god kontroll på vognen og man kan gå rundt den for å ha full kontroll på på alle hjørner under drift. Man kan og bruke denne til å koble til bilens tilhengerfeste, uten å risikere å ødelegge bilen for flere tusen kroner.

Hvor kan jeg kjøpe moveren?

I oversikten så finner du forhandlere som monterer og lagerfører våre movere, og denne oversikten utvides fortløpende. Servitek i Tønsberg er hoved-importør og lagerfører movere hele året, du kan kjøpe i nettbutikken eller bestille hos din forhandler etter eget ønske. 

Forhandlere er under utvikling og vi ser stadig etter monteringssteder for å gjøre det lettere for deg som kunde å finne et sted som kan hjelpe deg. Når det er sagt så er det sannsynlig at et verksted i nærheten kan bistå deg med dette om du ringer de og spør. Ta gjerne kontakt campingmover.no for å få hjelp, vi bistår gjerne med å finne et sted du kan bruke. Noen tilbyr også montering hjemme hos deg.

Hva koster det å montere moveren på vogna mi?

Generelt kan man si at det koster 4990,- ved montering av drift på 1 aksel, og 8490,- ink mva for montering på begge aksler. Be oss gjerne om en pris ferdig montert på din vogn.

Legg igjen litt info, så hører du fra oss snarlig!